Societat

Penya

La Penya Barça Cambrils celebra el seu dinar de final de temporada

Per Redacció

Foto de grup de la junta de la Penya Barça Cambrils
Foto de grup de la junta de la Penya Barça Cambrils | Cedida

La Penya Barça Cambrils va celebrar, el passat 7 de juliol, el seu dinar de final de temporada. El Castell de Vilafortuny va ser el punt de trobada on, un total de 72 penyistes i acompanyats, van poder gaudir d'un aperitiu als jardins i d'un dinar de germanor amb rifes i un ball per amenitzar la jornada. Com ja és costum, la penya blaugrana dedica els dinars de final de temporada a un tema d'actualitat del club. En aquesta ocasió, l'equip femení de futbol del Barça va ser homenatjat pel seu esforç i constància.

La junta de la Penya Barça Cambrils vol expressar el seu agraïment a tots els penyistes i simpatitzants que van col·laborar amb els seus obsequis per a fer la festa més grossa. Per altra banda, des de la penya també es vol agrair a tots els assistents que, al llarg de la temporada, assisteixen al local a veure als partits, se sumen a les sortides en autobús al Camp Nou per veure els partits de l'equip o participen a l'Assemblea i les activitats de la Penya i de la Federació de Penyes del Barça. "Sense ells seria impossible seguir endavant" han manifestat des de la junta de la Penya Barça Cambrils.

Properament, la Penya Barça organitzarà la sortida al Camp Nou per veure el Trofeu Joan Camper contra l'Arsenal, el 4 d'agost a les 20 hores. Els interessats en assistir-hi poden posar-se en contacte amb la penya o via xarxes socials. També es podrà disposar ja de la Loteria de Nadal.

Diferents imatges del dinar de final de temporada de la Penya Barça Cambrils

 

Comenta aquest article