Cultura

El Grup de Teatre Xerinola representa "Fragments d'homes"

Per Marcel Blàzquez



Les cinc actrius que van representar "Fragments d'homes", el passat 30 de desembre
El grup de teatre Xerinola va representar aquest passat dissabte dia 30 de desembre l'obra "Fragments d'homes" al teatre La Salle.  L'obra està protagonitzada per cinc actrius que interpreten un doble rol, el de dones que analitzen sarcàsticament els homes, i en altres passatges de l'obra, interpreten a homes que es veuen interpel·lats per les dones i es mostren sobrepassats per la seva complexitat.

Laura Pallisé, Blanca Martínez, Marta Gutiérrez, Eli Martí i Marta Peña són les cinc actrius que encarnen els personatges de l'obra , que dirigides per Rosa Sarrà, ens introdueixen en una trama molt àgil que combina textos que ens situen en un humor d'expressions grolleres amb, a l'extrem oposat, reflexions al voltant de les relacions entre homes i dones i de l'atracció i el rebuig entre ambdós sexes.

Segona representació de la Teca

Per la seva part, el grup de teatre la Teca va fer, ahir dilluns 1 de gener a 2/4 de 8 de la tarda, la seva segona representació de l'obra Això és vida? que havien estrenat el dia de Nadal. La sala del Centre Parroquial es va omplir de nou per veure l'actuació dels "tecos".

Comenta aquest article