Esports

Rem

Continuen els bons resultats del Vogadors Vent d'Estrop a la regata de Flix

Per Redacció

Imatge de la regata disputada a Flix, el passat 7 de juliol
Imatge de la regata disputada a Flix, el passat 7 de juliol | Cedida

El passat 7 de juliol es va disputar la tercera regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut al riu Ebre, al seu pas per Flix (la Ribera d’Ebre), en la què els Vogadors de Cambrils –en una jornada marcada per les altes temperatures– es van presentar amb un total de set tripulacions. La regata, com és habitual, molt ben organitzada pel club Nàutic de Flix es va desenvolupar amb puntualitat i els Vogadors de Cambrils van aconseguir tres primeres posicions, dues segones, una quarta i una cinquena.

Pel que fa als resultats aconseguits per les tripulacions cambrilenques van ser els següents:

En categoria absoluta, la tripulació femenina, un cop més, no va poder classificar-se per la final A acabant en la 5a posició final.

Pel que fa a l’equip masculí, van tornar a fer una bona contrarellotge que els va permetre entrar en tercera posició classificant-se per a la final A. Un cop a la final, van perdre una posició en una regata molt disputada en la que van entrar en el mateix segon lloc que AE Xino-Xano Deltebre.

En categoria veterana, la tripulació femenina va fer el tercer millor temps a la mànega classificatòria però a la final es va imposar amb molta claredat aconseguint el primer lloc, superant a Nàutic Flix, Nàutic Balís i Xon’s Empuriabrava.

Pel que fa al masculí, a la mànega classificatòria va fer el tercer millor temps que els va permetre entrar a la final A, i un cop allà, en una final molt disputada amb Rem Badalona van entrar en segona posició per davant de Rem Arenys i Nàutic Premià.

Finalment, la tripulació juvenil masculí va guanyar la regata per davant de Rem Badalona

Continuen els bons resultats de l’Escola de Rem

L’Escola va presentar dues tripulacions i en categoria infantil, van aconseguir la primera posició per davant de Nàutic Móra, Rem Badalona, Nàutic Flix A i Nàutic Flix B.

En categoria cadet masculí, gran regata la de la tripulació cambrilenca, que es va disputar la primera posició fins els darrers metres amb Rem Santa Cristina A, que va acabar imposant-se.

Diferents imatges de la regata disputada a Flix

 

Comenta aquest article