Informació general

L'asfaltatge de 31 carrers del municipi pujarà a 1,2 milions d'euros

Per Redacció



L'avinguda de Josep Vidal i Barraquer, a l'Eixample, serà un dels carrers que s'asfaltarà
L'Ajuntament de Cambrils ha adjudicat les obres de pavimentació de diversos carrers del municipi que es troben en mal estat. Aquesta actuació -dins d'un pla de l'Àrea d'Obres Públiques- dedicarà un total d'1,2 milions d'euros a l'asfaltatge de 31 carrers de diferents barris, que s'aniran fent en diverses fases en funció de la prioritat de cada carrer.

Concretament es repararà la calçada de l'avinguda de la Independència, des del carrer de la Verge del Camí i fins a l'avinguda del Mil·lenari, i la plaça de Carles Roig, amb una inversió de 90.793 euros. També s'arreglarà el carrer de Ramon Llull, entre els carrers de Pau Casals i la rambla de Jaume I, amb un pressupost de 21.125 euros. Els carrers de Juan Sebastián Elcano, carrer de Roger de Flor i un tram del carrer de Pau Casals, entre els carrers de Sant Pere i de Ramon Llull, amb una inversió de 51.900 euros. El passeig de La Salle, entre la rotonda del raval de Gràcia i el pont del carrer de Santa Joaquima de Vedruna -29.736 euros- i el tram entre la rotonda del carrer de Tramuntana i el passeig de les Palmeres, amb un import de 33.959 euros.

Pavimentació dels carrers en diverses fases

La pavimentació d'aquests carrers es farà en diverses fases. Es preveu que es comencin de manera immediata als carrers de l'avinguda del Baix Camp, passeig de La Salle, avinguda de la Independència, carrer de Jaume Ferran, i els carrers de Ramon Llull, carrer de les Barques, carrer de Pau Casals, carrer de Roger de Flor, carrer de Sant Pere, carrer de Drassanes, carrer de Juan Sebastián Elcano -en els trams fins a la rambla de Jaume I. També els carrers de la Via Làctia, la continuació de l'avinguda de Nou Cambrils, els carrers de Frederic Marès i de Joan Rebull, carrer de Galceran Marquet, l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer, carrer de Santa Joaquima de Vedruna, carrer del Doctor Pasqual i un tram de l'avinguda de la Diputació.

En una segona fase es preveu la millora dels carrers de l'avinguda de Lluís Millet, el carrer de Fraipont, el carrer Castell de Súria, el carrer de Sant Isidre, un tram del raval de Gràcia, el carrer de la Terra Alta, el carrer de l'Alt Camp, el carrer de la Conca de Barberà, carrer d'Andalusia, el carrer de Colom amb la cruïlla del carrer del País Basc, el passatge del Regueral i el carrer de la Frau.

D'altra banda, també s'ha adjudicat la pavimentació del camí de Vilafortuny, des del camí del Corralet fins a la riera de Riudecanyes per un import de 63.360 euros.



Comenta aquest article