Atletisme

L'atleta Nuria Caballero competeix a les proves de salt d'alçada i salt de llargada del campionat d'Espanya s-20

Nuria Caballero en la prova de salt de llargada
Nuria Caballero en la prova de salt de llargada | Cedida

El passat cap de setmana es va disputar a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Granollers el Campionat d’Espanya S-20 d’Atletisme a l'Aire Lliure. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per la Nuria Caballero, que participava a les proves de salt de llargada i salt d'alçada. Era la primera vegada a la història del club cambrilenc que una atleta d'aquesta categoria participava en dues proves de salt en un mateix campionat estatal.

Casualment, la Nuria va competir el dissabte, dia en que el club celebrava el 40è aniversari de la seva fundació. La Nuria és l'atleta número 34 en representar al Club Atletisme Cambrils en campionats estatals. En els 40 anys d'història del club, aquests 34 atletes han pres part en 107 Campionats d'Espanya en diferents categories i disciplines, amb 180 participacions en conjunt.

L'horari va jugar una mala passada en el rendiment de la Nuria, donat que entre una prova i l'altra només hi havia 55 minuts de diferència. Al salt de llargada va assolir la 10a posició amb un salt de 5.35 m., insuficients per a poder passar a la millora. Amb el 3r salt, nul per pocs centímetres, hagués pogut assolir, fins i tot, un lloc al podi.

Amb molt poc temps per escalfar específicament el salt d'alçada, la Nuria va superar el llistó situat a 1.61m.  5 centímetres per sota de la seva marca personal, amb la que assolia la 11a. posició final.