Societat

Festes

El barri del Nou Cambrils celebra les seves festes amb la canalla i els socis com a grans protagonistes

Per Lluís Rovira i Barenys

Sessió de bingo en el marc de les festes de Nou Cambrils, divendres al vespre
Sessió de bingo en el marc de les festes de Nou Cambrils, divendres al vespre | Lluís Rovira i Barenys

El barri del Nou Cambrils va celebrar, aquest passat cap de setmana, les seves festes amb una programació festiva que es va estendre des del divendres al vespre fins el diumenge a la nit. El tret de sortida el va donar el pregó de les festes, que va anar a càrrec del regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella. En el seu discurs, Abella va tenir un record pels molts veïns d'aquest barri que van ser companys seus a l'escola Joan Ardèvol. El regidor també va recordar que l'Associació de Veïns del Nou Cambrils està d'aniversari ja que enguany compleix els 30 anys d'existència i va voler destacar tota la gent que durant tots aquests anys han passat per la junta. I, en aquest apartat de records, Lluís Abella també va fer esment d'un veí del Nou Cambrils que l'any passat va traspassar, referint-se a Domingo Roca de qui va dir que "fa uns anys vaig tenir l'honor de fer aquest mateix pregó i just quan vaig acabar, un veí em va obrir les portes de casa seva i em va oferir una hospitalitat que em va fer sentir com a casa meva". El pregoner de les Festes del Nou Cambrils va acabar el seu discurs dient que "de vegades podem oblidar l'essencial però el que us puc assegurar és que, personalment, no oblido ni he oblidat els amics, els companys i les vivències que he tingut en aquest barri".

La finalització del pregó va donar pas al bingo popular i ja a la nit, al concert de Bali Cejas que va estar acompanyada en dues cançons per la jove cantant Sofia Sánchez. El dissabte al matí es va reservar per a les atraccions aquàtiques pensant en la canalla i per la tarda amb un berenar també per la canalla i amb un bingo i un sorteig pels socis del barri. Al vespre hi va haver zumba i per la nit, ball amb l'orquestra Quintet Zamba Show. El diumenge es va fer un esmorzar popular i diversos entreteniments per la canalla amb xocolatada a mitja tarda. Alumnes de l'estudi Giselle i el Grup GRL PWR van posar la nota de ball i van donar pas a l'actuació del coro rociero "Por Derecho". Una sessió de cinema a la fresca va posar el punt i final a les festes d'enguany.

Lluís Abella, pregoner d'enguany, al costat del president de l'Associació de Veïns del Nou Cambrils, Juan Antonio Merino / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Concert de Bali Cejas que va comptar amb la col·laboració de la jove Sofía Sánchez / foto: cedida

 

Comenta aquest article