Informació general

Xerrada

La xerrada de Ramon Cotarelo organitzada per l'ANC aquest divendres 12 de juliol canvia d'ubicació i es farà al Centre Cultural

Per Redacció

Cartell del col·loqui amb Ramón Cotarelo
Cartell del col·loqui amb Ramón Cotarelo | Cedida

La xerrada de Ramon Cotarelo, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Cambrils, serà aquest divendres 12 de juliol a les 19 h a la sala d'actes del Centre Cultural, ubicat al número 18 del carrer de Sant Plàcid. En un primer moment, s'havia previst una xerrada i un sopar posterior a la carpa de festes de la zona esportiva municipal. El sopar, però, s'ha anul·lat i la xerrada es farà el mateix dia i a la mateixa hora al Centre Cultural. Aquests canvis s'han fet «per motius aliens a l'organització», segons explica la coordinadora de l'entitat, Neus Càrdenas, que afegeix: «Demanem disculpes a tothom pels canvis d'última hora i lamentem que ens ha estat materialment impossible garantir el sopar groc en les condicions desitjades».

Ramon Cotarelo, que signarà els seus llibres durant l'acte, és un reconegut politòleg i catedràtic emèrit de Ciència Política i de l'Administració de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). També és autor del blog Palinuro i en els darrers anys ha publicat diversos llibres sobre Catalunya com «La República Catalana».

Devolució dels diners del sopar groc amb Cotarelo

Ara, tothom que va comprar un tiquet del sopar, pot recuperar els 15 euros que va pagar al punt de venda on el va adquirir o bé mitja hora abans de l'acte a la mateixa sala d'actes del Centre Cultural. Per a més informació al respecte, es pot trucar al número de telèfon de l'ANC 675 856 367.

 

Comenta aquest article