Informació general

El cinema Rambla ofereix per les festes de Nadal una programació especial per als més petits

Per Redacció

El Cinema Municipal Rambla ofereix a partir d'avui i fins el proper 7 de gener una programació especial destinada als més petits.

Aquest matí a les 11.30 hores i demà dissabte a les 18.00 hores es podrà veure Pérez, el ratoncito de tus sueños, una producció argentina i espanyola que narra les aventures de Lucía i el seu cosí que intentaran trobar al ratolí Pérez que està segrestat. En les dues sessions la pel·lícula es podrà veure en versió en català.

Dimarts, 2 de gener, a les 11.30 hores es podrà veure Happy Feet: Rompiendo el Hielo en català. Una història ambientada a l'Antartida que narra la història d'un pingüí que no sap cantar, però que balla molt bé claqué. La pel·lícula es podrà veure també, dimecres 3 de gener a les 19 hores i dijous 4 de gener i divendres 5 de gener a les 11.30 hores.

Una altra de les pel·lícules infantils que es podran veure aquests dies és Arthur y los Minimoys, del director francès Luc Besson que narra la història de un nen amb una gran imaginació que descobreix gràcies a un llibre que al costat de casa seva hi ha un món subterrani habitat per éssers diminuts. La primera sessió serà dimarts 2 de gener a les 19.00 hores, però també es podrà veure dimecres 3 de gener a les 11.30 hores, dijous 4 de gener a les 19.00 i diumenge 7 de gener  a les 17.00 hores.

Els amants de les històries de cavallers poden veure els propers dies Eragon, d'Stefen Fangmeier. Una història que narra la vida del jove Eragon, que canvia sobtadament quan descobreix que forma part de  l'exèrcit d'elit dels Cavallers del Drac. La pel·lícula es podrà veure dissabte 6 de gener a les 19.30 hores i les 22.30 hores i diumenge 7 de gener a les 19.30 hores.

Comenta aquest article