Societat

Els Amics de la Sardana de Cambrils encetaran l'any amb un primer trimestre ple d'actuacions

Per Redacció



Els Amics de la Sardana, el passat 17 de desembre al Parc del Pescador, en els actes de Cambrils Solidari per la Marató de TV3
Els Amics de la Sardana de Cambrils ja preparen el proper trimestre d'activitats, amb el que encetaran el nou any 2007.

La primera de les actuacions previstes serà el proper mes de gener, concretament el dissabte dia 13, a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, on a partir de les 9 del matí es farà un esmorzar popular i una ballada de sardanes, que anirà a càrrec dels Amics de la Sardana de Cambrils.

Els següents diumenges del mes de gener -excepte el dia 14 que no hi haurà ballada en motiu del concert de Sant Antoni- continuaran fent la tradicional ballada al Parc del Pescador a partir de les 12 del migdia, on s'apleguen gran part dels membres de l'agrupació per ballar sardanes i també ball country. De cara al mes de febrer i el mes de març, a banda de les ballades al Parc del Pescador de cada diumenge, també està prevista una actuació el dijous 15 de febrer a la residència de gent gran Baix Camp.

Finalment, des dels Amics de la Sardana també tenen previst fer una sortida a Barcelona per veure una obra de teatre, el proper 25 de març.



Comenta aquest article