Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Triatló

El triatló de l'Hospitalet de l'Infant incorporarà la distància «short»

Aquesta és la darrera cita del circuit Just Tri by freshwave® i es disputarà el proper 1 de setembre de 2019

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del triatló de l'Hospitalet de l'Infant
Imatge d'arxiu d'una edició anterior del triatló de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

El triatló de l’Hospitalet de l’Infant, que se celebrarà al municipi el proper 1 de setembre, incorporarà la distància "short" a la prova. La modalitat consisteix en 1500 metres de natació, 58km de bicicleta i 13,5km de cursa a peu, amb el que es convertirà en la distància més exigent del triatló. Aquesta modalitat s’afegeix a les tres ja habituals: olímpica (1500m natació – 39km ciclisme – 9,1km cursa a peu), sprint (750m natació – 20km ciclisme – 4,8km cursa a peu) i super sprint (350m natació – 11km ciclisme – 2.5km cursa a peu). Totes les distàncies són individuals excepte l’olímpica i l’sprint, que també es poden disputar per relleus.

El Triatló de l’Hospitaet de l’Infant és la tercera i última prova del circuit Just Tri by freshwave®, que s’ha celebrat als municipis de Tarragona i Cambrils els mesos de maig i juny, respectivament.

Les inscripcions al Triatló de l’Hospitalet de l’Infant del proper setembre estan obertes al web www.justri.es.

Drafting al circuit de bicicleta

Una de les novetats d’aquest triatló serà el ràpid recorregut de ciclisme, que transcorrerà per la carretera N-340 i en el qual estarà permès anar a roda d’un altre participant (drafting). La sortida del Triatló tindrà lloc a partir de les 9 del matí al Passeig de l’Arenal, des d’on els participants realitzaran el sector de natació per afrontar a continuació el segment de bicicleta al llarg de la carretera N-340. Finalment, el darrer tram de cursa a peu transcorrerà pel Passeig Marítim del municipi fins a creuar l’arc de meta. La recollida dels dorsals es durà a terme al camp de futbol de l’Hospitalet de l’Infant el dissabte 31 d’agost de 17:00 a 20:00 i el diumenge 1 de setembre de 06:30 a 08:30 del matí.

Punts al circuit Just Tri by freshwave®

El circuit Just Tri by freshwave® ofereix als triatletes participants la possibilitat d’acumular punts a les tres cites del circuit. Aquells inscrits que competeixin en categoria olímpica individual a les proves de Tarragona (25 de maig), Cambrils (9 de juny) i l’Hospitalet de l’Infant (1 de setembre) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri

A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona on es premiarà els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació al circuit.

Preus especials per a clubs

Cal recordar que el circuit Just Tri by freshwave® compta amb preus especials per a clubs amb més de 10 persones inscrites. Per gaudir de la promoció cal enviar un correu a: info@justri.es

Comenta aquest article