Esports

Rem

Tres victòries i dos segons llocs per als Vogadors Vent d'Estrop a la segona regata de la Lliga Catalana

Per Redacció

Foto de grup dels Vogadors Vent d'Estrop a Lloret de Mar
Foto de grup dels Vogadors Vent d'Estrop a Lloret de Mar | Cedida

El passat diumenge, 30 de juny, es va disputar la segona regata de la XVIIa Lliga Catalana de Llagut a la platja de "Sa Caleta", a Lloret de Mar (La Selva) en la qual Vent d’Estrop, Vogadors de Cambrils es va presentar amb un total de 7 tripulacions, amb les que es van aconseguir 3 victòries, 2 segones posicions, 1 cinquena i un exclòs. La regata, organitzada pel club Rem Pescadors de Lloret es va disputar amb una forta calor però amb un mar en calma i va transcórrer amb normalitat i bona organització per part del club cambrilenc.

Pel que fa als resultats aconseguits per les tripulacions cambrilenques van ser els següents:

En categoria absoluta, la tripulació femenina no va poder classificar-se per la final A però es va imposar amb claredat a la final B davant de Rem Pescadors i Natació Badalona, aconseguint la 5a posició final.

Pel que fa a l’equip masculí, van tornar a fer una bona contrarellotge que els va permetre entrar en segona posició classificant-se per a la final A. Un cop a la final van tornar a repetir idèntic resultat per darrera de Rem Cambrils i superant a Xon’s Empuriabrava i Nàutic Flix, demostrant així el bon treball fet durant aquesta pretemporada.

En categoria veterana, la tripulació femenina va fer el tercer millor temps a la mànega classificatòria però a la final es va imposar aconseguint el primer lloc, superant a Nàutic Flix, Nàutic Balís i Natació Badalona.

Pel que fa al masculí, van poder aconseguir el segon lloc a la final A per darrera de Rem Badalona després d’haver aconseguit el quart millor temps a la contrarellotge.

Finalment, la tripulació juvenil masculí es va imposar tant a la contrarellotge com a la final A, entrant en primera posició amb claredat per davant de Rem Badalona i Natació Badalona.

L’Escola de Rem amb sort diversa

L’Escola de Rem de Cambrils va presentar dues tripulacions en categoria infantil, en la qual es va disputar amb final directa, va entrar en segona posició però van acabant ser exclosos per un error a l’entrar a l’arribada per un carrer equivocat.

En categoria cadet, va tenir lloc un gran paper de l’equip que amb una tripulació mixta on la majoria són infantils la tripulació cambrilenca es va imposar a la final per davant de Santa Cristina, Rem Mataró i Santa Cristina B.

Aquest proper diumenge, 7 de juliol, es disputarà la propera regata a Flix, on es remarà en riu i en una modalitat de regata amb carrers alterns de sentit invers, cosa que fa la regata molt atractiva tant pel públic com per als vogadors.

Comenta aquest article