Societat

Educació

L'empresa ICC Telecom dóna sis workstations a l'escola Mas Clariana

Es tracta del tercer any que du a terme aquesta iniciativa solidària

Per Redacció

Enrique Arce –CEO de l’empresa de tecnologia ICC Telecom– ha lliurat l’equipament informàtic al centre en presència de la seva directora, Lluïsa Vicente
Enrique Arce –CEO de l’empresa de tecnologia ICC Telecom– ha lliurat l’equipament informàtic al centre en presència de la seva directora, Lluïsa Vicente | Cedida

L’empresa ICC Telecom ha lliurat a l’escola Mas Clariana de Cambrils sis workstations multimedia equipades amb monitor LED a aquest centre educatiu. Els equips procedeixen d'un rènting a la Cadena SER on han exercit la seva funció durant 5 anys, un cop complert el seu treball han estat revisats i re-configurats per al seu ús en el centre educatiu on seran mantinguts pel personal que el col·legi té contractat per aquesta finalitat.

La donació es fa amb la finalitat de millorar les condicions tecnològiques amb les quals treballa l’alumnat d’aquest centre educatiu ubicat a Vilafortuny. L’escola, pionera a Catalunya en la implantació del mètode basc Amara Berri, fa un ús intensiu de les noves tecnologies a les aules utilitzant per a molts treballs i exposicions eines 2.0. Per tant, el nou equipament servirà per millorar les competències TIC de l’alumnat.

Aquesta setmana Enrique Arce –CEO de l’empresa de tecnologia ICC Telecom amb seu a la Torre del Llimó de Cambrils–, ha lliurat l’equipament informàtic al centre en presència de la seva directora, Lluïsa Vicente, de part de l’equip directiu. És el tercer any que l’empresa s’implica en aquesta tasca de col·laboració que manté gràcies a la línia de Responsabilitat Social Corporativa.

En vista dels bons resultats que ha suposat en quant a millora del parc informàtic d’aquest col·legi l'empresa preveu ampliar la mesura a la resta d’escoles de Cambrils.

 

Comenta aquest article