Esports

Club Rem Cambrils

El Club Rem Cambrils obté la seva primera victòria a la Lliga Catalana de Llagut

Aquest triomf va arribar a la segona regata de la Lliga, disputada a Lloret de Mar, de la mà de l'equip sènior masculí

Per Antoni Font

Instant de la victòria de la Final A de l'equip sènior masculí
Instant de la victòria de la Final A de l'equip sènior masculí | Antoni Font

Aquest passat diumenge, 30 de juny, a la platja de “Sa Caleta” a la localitat de Lloret de Mar, el Club de Rem Cambrils va obtenir la seva primera victòria a la categoria de sènior masculí durant el transcurs de la 2a Regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut. En aquesta edició, organitzada pel Club de Rem Pescadors, hi van participar 19 clubs amb un total de 56 equips.

Pel que fa als resultats, la tripulació veterà masculí va obtenir de nou el 7è millor temps de la crono d'un total de 12 equips participants, amb un temps de 05:14,49 quedant classificats per a la Final B. En el torn del sènior masculí i amb un total d’11 equips participants van obtenir el 4t millor registre amb un temps de 07:26,20, fet que els va permetre classificar-se per la Final A.

Fent referència a les finals, l'equip veterà masculí a la Final B va aconseguir una discreta –però no menys important– 4a posició, amb un crono de 05:30,65. La novetat de la jornada van ser els sèniors a la Final A, assolint una merescuda victòria a més de 7 seg. del segon classificat i a més d’11 seg. del tercer.

Resultats Final A – Absolut Masculí, 1.500 m:

Club Rem Cambrils: 07:58,84

V. E. Vogadors de Cambrils: 08:06,04

Xon’s Rem Empuriabrava: 08:09,92

Club Nàutic Flix: 08:27,39

Amb tan sols dues regates disputades de les sis que componen la Lliga Catalana de Llagut, l'equip veterà masculí del Club Rem Cambrils manté la 7a posició de la classificació general, amb un total de 27 punts acumulats, empatats amb el Club Rem Santa Cristina. Pel que fa a la categoria sènior masculí, l'equip està situat en la 2a plaça de la classificació general, amb un total de 36 punts acumulats.

Aquest proper diumenge, 7 de juliol, al riu Ebre i al seu pas per la localitat de Flix es durà a terme la següent regata de la Lliga.

Solidaritat amb Flix

Des del Club Rem Cambrils volen aprofitar per fer saber a tots els companys i amics del Club Nàutic de Flix i també, a tots el veïns de la localitat, el seu suport, solidaritat i col·laboració en tot allò que convingui, amb motiu dels greus incendis que han afectat a la Ribera d'Ebre al llarg d’aquests passats dies. Desitgem que aquesta situació no es torni a repetir mai més.

Comenta aquest article