Informació general

Pesca

Les barques d'arrossegament tornen a l'activitat després de dos mesos de veda

Dotze de les tretze barques d'aquest sector que en aquests moments estan actives al port de Cambrils van sortir, ahir, a pescar després de completar els dos mesos de veda

Per Lluís Rovira i Barenys

Barques de l'arrosegament a port, en època de veda
Barques de l'arrosegament a port, en època de veda | Lluís Rovira i Barenys

Les barques d'arrossegament cambrilenques van reprendre, ahir, la seva activitat després de dos mesos de veda. Dotze de les tretze barques d'aquest sector que en aquests moments estan actives al port de Cambrils van sortir a pescar mentre que una està acabant de posar-se a punt. El primer dia d'activitat es va desenvolupar amb total normalitat, amb bon temps i força captures tot i que de lluç se n'ha capturat menys que l'any passat. Tal com ha explicat Clàudia Masdeu a revistacambrils.cat, "en aquest primer dia de pesca després de la veda ha passat com ara fa dos anys que hi ha hagut menys lluç del que és habitual. En aquest sentit, l'any passat la represa de l'activitat va ser millor".

Pel que fa a les vendes a la Confraria, Clàudia Masdeu explica que els preus, ahir, van anar bé. Cal tenir en compte que el sector pesquer dels ports del sud de la demarcació de Tarragona i els de Castelló van iniciar la veda d'arrossegament ahir i les barques d'arrossegament estaran aturades els mesos de juliol i agost. Aquest factor fa que es desplacin compradors d'aquestes zones a la llotja de Cambrils, durant aquesta temporada de veda.

Comenta aquest article