Societat

Castells

Els Xiquets de Cambrils descarreguen el tercer 3 de 7 de la temporada

L'actuació castellera de la Festa Major de Sant Pere es va fer a la placeta de les Remendadores i va comptar amb la Jove Xiquets de Tarragona com a colla convidada

Per Alejandro Balaguer

3 de 7 dels Xiquets de Cambrils a la diada castellera de Sant Pere, el passat dissabte a la tarda
3 de 7 dels Xiquets de Cambrils a la diada castellera de Sant Pere, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Aquest passat dissabte 29 de juny es va celebrar la diada castellera de la Festa Major de Sant Pere, a la placeta de les Remendadores, amb la participació dels Xiquets de Cambrils i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els de la camisa bordeus van apostar per una actuació on el principal objectiu era consolidar el 3 de 7, que ja havien descarregat en dues ocasions aquesta temporada. Van obrir la diada amb un sòlid 2 de 6 que ja es coneixen de memòria. A continuació, van realitzar un intent desmuntat de 3 de 7 amb quarts col·locats degut a un problema de mides. Una vegada detectades les deficiències, van tornar a provar el castell i van aconseguir descarregar-lo. L'estructura va pujar amb serenor però durant la descarregada va aparèixer un tremolor que en cap cas va fer perillar el castell. Finalment, van apostar per un 4 de 6 on van poder rodar castellers i van cloure l'actuació amb un pilar de 4.
També va participar a la diada la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que va portar castells de 7 i 8 pisos i va aprofitar l'actuació per estrenar dues estructures. Després d'apostar pel 4 de 7 amb l'agulla com a castell de sortida, van descarregar el seu primer 2 de 7 de la temporada. A continuació, van assolir el 4 de 8 després d'haver realitzat un intent desmuntat. Finalment, a la ronda de pilars es van anotar el primer pilar de 6 de l'any i van cloure l'actuació amb dos pilars de 4.

La propera diada pels Xiquets de Cambrils serà el diumenge 14 de juliol amb motiu de les Festes de la Mare de Déu del Carme de Cambrils. L'actuació començarà a les 12.30 hores a la plaça de l'Església de Sant Pere i també comptarà amb la presència dels Xiquets de Vila-seca.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades