Societat

Aniversari

L'Ajuntament de Cambrils felicita Jose Antonio Ventajas pel seu centenari

Per Redacció

L'alcaldessa va felicitar Jose Antonio Ventajas pel seu centenari que ho va celebrar acompanyat de la seva família
L'alcaldessa va felicitar Jose Antonio Ventajas pel seu centenari que ho va celebrar acompanyat de la seva família | Cedida

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va visitar, ahir, a Jose Antonio Ventajas Egea a la residència Baix Camp per felicitar-lo pel seu centè aniversari, portar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament i compartir una estona amb ell, la seva extensa família i altres residents. L’alcaldessa també li va lliurar la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement i li van llegir una carta de part del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

Antonio Ventajas va néixer el 30 de juny del 2019 a Guadix (Granada). Es va casar amb Maria Dotes Rodríguez i va tenir sis fills: Pepe, Paco, Antonio, Juan, Manolo i Fernando. Va viure a Córdoba i Granada i va treballar al camp tota la vida fins que es va jubilar. Als 77 anys es va mudar a Cambrils, on residia un dels seus fills. Diu que coneix el municipi de punta a punta, que ho ha passejat tot i que li segueix agradant molt caminar. Actualment té 15 néts i 9 besnéts.

Comenta aquest article