Esports

Trial

Cambrils serà l'escenari de la prova final de la Copa Tarragona de Trial 2019

La prova tindrà lloc el 27 de juliol i hi competiran una seixantena de participants

Per Redacció

Cartell de la competició que tindrà lloc a Cambrils el proper 27 de juliol
Cartell de la competició que tindrà lloc a Cambrils el proper 27 de juliol | Cedida

La Copa Tarragona de Trial 2019 arriba al seu desenllaç. La prova final serà el proper 27 de juliol a Cambrils on es decidiran els guanyadors de les diferents categories. Aquesta serà la tercera vegada que Cambrils aculli aquest campionat en el què, està previst que hi prenguin part uns 60 participants arribats de diferents punts de Catalunya, Aragó i País Valencià.

Les inscripcions s'iniciaran a les 17.30 hores, mentre que l'horari d'inici es farà a les 18 hores amb les sortides de les categories R2, R3 i alevins. A continuació serà el torn de la categoria de principiants, benjamins i Opens (blanc i blau) a les 19.30 hores. La jornada finalitzarà amb l'entrega de premis a les 21hores. Els participants hauran de realitzar un circuit de dues voltes i amb cinc zones diferents. Els diferents espais d'obstacles seran de materials artificials com troncs, mòduls de formigó i una zona de roca a l'escullera del Port.

Per altra banda, Cambrils també acollirà la final de la Copa d'Espanya de Trial. Serà el 29 de setembre emmarcat dins de la fira Cambribike, situant-se així com un referent del trial estatal. Per a més informació es pot consultar la pàgina web  www.bikeparktdb.com

Comenta aquest article