Obres

S'inicia la urbanització del carrer del Camí de la Creu

Per Redacció

Imatge de les obres que s'han iniciat al carrer del Camí de la Creu
Imatge de les obres que s'han iniciat al carrer del Camí de la Creu | Cedida

El Departament de Serveis, Medi Ambienti Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha iniciat les obres d’urbanització parcial de tram de 70 metres que quedava pendent del carrer del Camí de la Creu. El projecte contempla la construcció de la calçada i una vorera de 4 metres de la franja compresa entre el carrer de Pere Moretó i l’avinguda Nova Augusta.

També es pintaran dos passos de vianants (tocant a la rotonda de l’avinguda Nova Augusta i tocant a la cruïlla del carrer de Pere Moretó), es col·locarà senyalització vertical, s’instal·larà la xarxa d’enllumenat i la xarxa de pluvials i es desplaçaran les columnes de formigó i fusta de la línia aèria de baixa tensió. L’obra, que ha començat a principis de juny, té un cost de 64.570 euros i el termini d’execució és de dos mesos.

L’actuació es realitza en previsió de la futura urbanització del Pla de Millora Urbana 1 (PMU-1). Tal com marca el POUM, l’altra meitat del carrer quedarà afectada per aquest Pla i anirà a càrrec del promotor que urbanitzarà la zona. Aquest tram de calçada, ara asfaltat provisionalment, passarà a tenir dos carrils i una línia d’aparcament a la banda del PMU-1.

Treballs d'urbanització al carrer del Camí de la Creu

 

Comenta aquest article