Cultura

Cinema

El Cinema Rambla de l'Art estrena, avui, la pel·lícula «La influencia» del director i guionista cambrilenc Denis Rovira

Serà a les 20.30 hores i també es comptarà amb l'assistència del propi Denis Rovira. Aquest film suposa el seu debut com a director i guionista i compta amb un destacat elenc d'artistes

Per Redacció

Cartell de la pel·lícula La influencia
Cartell de la pel·lícula La influencia | Cedida

El Cinema Rambla de l'Art Cambrils estrena, avui, la pel·lícula del director i guionista cambrilenc Denis Rovira –La Influencia– que es va estrenar als cinemes el passat 21 de juny. Serà a les 20.30 hores i també es comptarà amb l'assistència del propi Denis Rovira. Aquest film suposa el seu debut com a director i guionista i compta amb un destacat elenc d'artistes format per la tres vegades guanyadora del Goya, Emma Suárez –que s'estrena per primera vegada en un film de terror–, juntament amb Manuela Vellés (Musa, Velvet, Camino), Maggie Civantos (Vis a Vis, El mejor verano de mi vida, Las chicas del cable), Alain Hernández (La catedral del mar, El accidente, Plan de fuga, Palmeras en la nieve) i Claudia Placer (Verónica). L'òpera prima del cambrilenc arriba després de la seva trilogia de curtmetratges de gènere fantàstic i de terror Angel, Lazarus taxón i El grifo.

Basada en la novel·la homònima de Ramsey Campbell

La influencia està basada en la novel·la homònima de Ramsey Campbell de 1988. Per aquest projecte, Denis Rovira ha comptat amb el productor mallorquí Joan Ginard, el mateix que va produir Los sin nombre, òpera prima de Jaume Balagueró o El segundo nombre, el primer film del director Paco Plaza. “Vaig conèixer al Joan i em va donar suport des del principi en aquest projecte” ha comentat Rovira. A més, el film està sota la producció de Kike Martínez de la productora Nadie es perfecto –que també ha estat productor d'Álex de la Iglesia–. La pel·lícula compta amb la participació de RTVE i la col·laboració de la Film Commission pública del Principat d'Astúries. La seva distribució cinematogràfica anirà a càrrec de Sony Pictures Entertainment Iberia.

 

 

 

 

Comenta aquest article