Informació general

Xerrada

L'ANC organitza una xerrada amb Ramon Cotarelo i un sopar a la fresca, el proper 12 de juliol

Per Redacció

Cartell de la xerrada-sopar que tindrà lloc el proper 12 de juliol
Cartell de la xerrada-sopar que tindrà lloc el proper 12 de juliol | Cedida

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Cambrils, en col·laboració amb altres dues entitats independentistes de la ciutat com són el casal popular El Polvorí i el Comitè de Defensa de la República (CDR), ha organitzat una xerrada amb Ramon Cotarelo, que també vendrà i signarà els seus llibres, el divendres 12 de juliol a les set de la tarda a la carpa de festes de la zona esportiva municipal. A continuació, hi haurà un sopar a la fresca, en el què el Casal Popular s'encarregarà de la barra, on se serviran les begudes i es repartiran plats de fideus rossos, cuinats per la Confraria de Pescadors de Cambrils.

Tots els beneficis d'aquest sopar se destinaran a la Caixa de Solidaritat. Una eina que "permet fer front a les despeses jurídiques i/o responsabilitats econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d'actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d'accions cíviques, pacífiques, no-violentes i democràtiques".

Ramon Cotarelo és un reconegut politòleg espanyol, catedràtic emèrit de Ciència Política i de l'Administració de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). També és autor del blog Palinuro i en els darrers anys ha publicat diversos llibres sobre Catalunya com «La República Catalana» i «España quedó atrás».

Venda de tiquets fins al divendres 5 de juliol

El preu del tiquet del sopar és de 15 euros i es pot adquirir a l'oficina d'Infor Cambrils (carrer de Mont-roig, 4), a Finques Recasens (carrer del Carme, 4) o bé a la botiga de El Crit (carrer de la Verge del Camí, 22) fins al divendres 5 de juliol.

 

Comenta aquest article