Esports

Regates

El port acull la 15a edició de les Regates Populars de Sant Pere

A les regates d'enguany, organitzades per Vent d'estrop Vogadors de Cambrils, hi van participar quatre tripulacions de novells

Per Josep Maria Ferrando

Les regates populars de Sant Pere van tenir lloc, ahir a la tarda, al Port
Les regates populars de Sant Pere van tenir lloc, ahir a la tarda, al Port | Josep Maria Ferrando

La tripulació del llagut “El Issa Velas” amb un temps de 21:23 m. va ser la guanyadora de la 15a edició de les Regates Populars de Sant Pere per vogadors novells organitzades per Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. Els segons classificats van ser “Les Beach Training” amb 2:40 m. i tercers van quedar els “Vaya Timonel!” amb 2:56 m. En total van ser quatre les tripulacions de novells que van participar en l’edició d’enguany. La tarda també va acollir diverses regates d’exhibició de vogadors i vogadores de Vent d’Estrop en les seves diverses categories. També els van acompanyar una tripulació dels companys vogadors i vogadores del RCN de Tarragona.

Una novetat d’enguany va ser també les regates d’exhibició dels nois i noies de l’Escola de Rem de Vent d’Estrop que ha començat a caminar fa uns mesos i que ja té molt d’èxit de participació. L’acte del lliurament de les medalles als guanyadors i finalistes va comptar amb la presència de l’alcaldessa M. Camí Mendoza i dels regidors Enric Daza, Natàlia Pleguezuelos i Cinta Ballesté. La tarda de rem va finalitzar amb una fideuada a la Confraria de Pescadors per a tots els participants a les regates que hi van voler assistir.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades