Informació general

Polítiques d'igualtat

L'Ajuntament organitza diversos actes per commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

Per Redacció

Imatge del cartell commemoratiu d'enguany
Imatge del cartell commemoratiu d'enguany | Cedida

L’Àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat diversos actes per commemorar, per cinquè any consecutiu, el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+. Les activitats, que enguany s’emmarquen en el lema “Som diferentment iguals”, es portaran a terme entre el 25 i el 28 juny i durant aquests quatre dies, la bandera irisada estarà present a la façana de l’Ajuntament.

El primer serà l’espectacle “Tots/es nosaltres” de la companyia "Fest-t’ho com vulguis", que tindrà lloc a la pèrgola del Parc del Pescador, avui, 25 de juny, a les 18 hores. Es tracta d’un espectacle de contes adreçat al públic familiar per parlar i gaudir de la diversitat familiar. La segona activitat també serà, avui, amb la projecció del film "Las Herederas", guanyador de 2 Óssos de plata, a les 20:30 hores al Cinema Rambla de l’Art. La pel·lícula és per a majors de 8 anys i l’entrada tindrà el preu especial de 1,5 euros.

Els actes finalitzaran el proper divendres 28 de juny, Dia per a l’alliberament LGBTI+, amb la lectura institucional. Aquest acte es realitzarà a les 12 hores a l’Ajuntament.

Comenta aquest article