Societat

Castells

Els Xiquets de Cambrils descarreguen el segon 3 de 7 de la temporada

Bona diada castellera dels Xiquets a la diada castellera de la Festa Major de Sant Joan

Per Alejandro Balaguer

·de 7 dels Xiquets de Cambrils a la diada de Vinyols
·de 7 dels Xiquets de Cambrils a la diada de Vinyols | Cedida

El passat dissabte 15 de juny, els Xiquets de Cambrils van actuar a la diada castellera de la Festa Major de Sant Joan de Vinyols i els Arcs. Els de la camisa bordeus van obrir la diada amb un 4 de 6 en el qual van fer diverses rotacions a tronc. A la segona ronda van apostar pel plat fort de la jornada, el 3 de 7. El castell es va coronar amb suficiència però la descarregada va ser treballada. Tot i això, l'estructura no va perillar excessivament i els cambrilencs es van anotar el segon castell de 7 de la temporada. Finalment, van descarregar el 3 de 6 amb l'agulla i van cloure la diada amb dos pilars de 4.

També va participar a la diada la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, que va descarregar el 3 de 7 amb l'agulla, el 4 de 7 i el 4 de 7 amb l'agulla i va finalitzar l'actuació amb un vano de 5.

La propera diada pels Xiquets de Cambrils serà el dissabte 29 de juny a les 17.30 hores en motiu de la Festa Major de Sant Pere de Cambrils. La diada es celebrarà a la plaça de les Remendadores (C/Consolat de Mar, 88) i també comptarà amb la presència de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Comenta aquest article