Esports

Natació

Medalla de plata per a Vicky Fortuny i de bronze per a Joan Carles Adell al campionat d'Espanya d'aigües obertes

Per Redacció

Equip de nedadors màsters del Cambrils Club Natació
Equip de nedadors màsters del Cambrils Club Natació | Cedida

El llac de Banyoles va acollir, el passat cap de setmana, el Campionat d’Espanya d'Aigües Obertes de la categoria màster, entre d'altres categories. Hi van participar cinc nedadors màsters del club cambrilenc; en el què Vicky Fortuny va aconseguir la medalla d’argent de la categoria femenina 45+ i el Joan Carles Adell la de bronze de la categoria masculina 50+.

Aquests dos nedadors han repetit la fita de l’any passat d’aconseguir medalles als Campionats d’Espanya que es van portar a terme a les aigües del Guadalquivir a Sevilla; tot i que, en el cas de la Vicky ha millorat la seva tercera posició de l’any passat. Altrament, una altra nedadora del club, que habitualment assoleix medalles en aquests tipus de competicions, –la Cristina Vallespí–, no hi va poder participar perquè ha de fer una aturada temporal per problemes físics.

Tots cinc nedadors van participar a la prova de 3 quilòmetres; en què una altra nedadora, la Blanca Cartanyà, va quedar-se a poc d'assolir una medalla. Així, els resultats obtinguts van ser els següents:

Femenins:

Categoria 25+: Blanca Cartanyà, 4a.

Categoria 45+: Vicky Fortuny, 2a.

Masculins:

Categoria 45+ : Manuel Esteruelas ,16è.

Categoria 50+:Joan Carles Adell , 3r

Categoria 55+: Joan Baiges , 7è

VI Milla Marina i III Doble Milla Marina de Cambrils, aquest diumenge 23 de juny

Enguany, les travessies marines de Cambrils tornen a fer-se en les seves dates habituals; al voltants de la diada de Sant Joan, quan s'inaugura el Circuit de travessies d’aigües obertes de la demarcació de Tarragona. L’edició de l’any passat es va realitzar el dia 15 de juliol, per poder incloure les proves al Circuit de la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes. En canvi, el Club va decidir que, en aquesta edició del 2019, no la inclourien en la Copa esmentada i, això ha permès portar-la a terme en una data que es considera més idònia.

Així doncs, els nedadors d’aigües obertes tenen la seva cita a la Platja del Regueral, al costat del Club Nàutic, a partir de les 08:15, per recollir els seus dorsals fins a 30 minuts abans de cada prova. La Doble Milla començarà a les 09:45 hores; la Travessia “Kids” a les 11:15 hores i la Milla Marina a les 11:45 la sortida masculina i a les 11:55 hores, la femenina.

Comenta aquest article