Cultura

Formació

L'Aula de Gent Gran clou el curs d'activitats amb una sessió de «Pinta'm un conte» amb Montse Parra i Nuri Mariné

Per Berta Ruiz

Montse Parra i Nuri Mariné van presentar la performance "Pinta'm un conte", ahir, a la sala d'actes del Casal
Montse Parra i Nuri Mariné van presentar la performance "Pinta'm un conte", ahir, a la sala d'actes del Casal | Berta Ruiz

Ahir a la tarda, al Casal Municipal de la Gent Gran, va acollir l'acte de cloenda de l'Aula de Gent Gran de Cambrils d'Extensió Universitària de la URV que posava el punt i final al curs d'activitats 2018-2019. Per començar, el president de l'Aula –Lluís Àlvarez– va agrair la participació de tots els alumnes i el suport, un any més, de l'Ajuntament de Cambrils i de la URV. També va comentar que, per tancar el curs, sempre s'organitza una sessió diferent, amb un toc més lúdic per fer més socialització entre tots. Per la seva part, la coordinadora de les Aules de Gent Gran de la URV –M. Isabel Miró– va dir que "és un goig tornar a casa" i va destacar la consolidació de les aules al territori, cada vegada més nombroses i amb major nombre d'alumnes. Finalment, l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– va felicitar els alumnes per haver assolit un curs més i per tenir l'interès de seguir creixent culturalment i nodrint-se amb més coneixements.

Tot seguit va ser el torn de Montse Parra i Nuri Mariné que van presentar la performance "Pinta'm un conte". Montse Parra va fer lectura d'una columna escrita per l'escriptora Montserrat Roig –el febrer de 1991– titulada "Jo també m'apunto". També va explicar el conte "La capseta dels petons", mentre Nuri Mariné pintava un dibuix al moment i convidava al públic a acolorir-lo. Per arrodonir la sessió, Montse Parra també va explicar un conte "picant".

Torn de parlaments a l'acte de cloenda del curs de l'Aula de Gent Gran, ahir a la tarda

 

Comenta aquest article