Esports

Rem

El Club Rem Cambrils s'estrena a la Lliga Catalana de Llaguts

Per Antoni Font

Foto de grup dels equips de competició veterans i sèniors
Foto de grup dels equips de competició veterans i sèniors

Per primera vegada, el Club Rem Cambrils va participar en la Lliga Catalana de Llagut amb dos equips: sènior masculí i veterans mixt englobat a la categoria de veterans masculí. El passat diumenge, la localitat d’Arenys de Mar va acollir la primera regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut. L'esdeveniment va tenir lloc a la platja de la Picòrdia que es va omplir de gom a gom per gaudir de l'espectacle de la competició.

Per aquesta primera regata es van inscriure 18 clubs d’arreu de Catalunya, amb la participació d’un total de 57 llaguts i prop de 600 vogadors. La regata consta de dues proves. La primera una regata cronometrada que determina el pas o no a les finals, amb un recorregut de 1.000 metres i 1 ciavoga per la categoria veterans i 1.500 metres de recorregut i 1 ciavoga en el cas dels sèniors. La segona prova correspon a les Finals, amb un recorregut 1.000 metres; 4 llargs de 250 metres amb 3 ciavogues en el cas de veterans, i 1.500 metres; 6 llargs de 250 metres i 5 ciavogues en el cas dels sèniors.

Pel que fa a resultats, cal destacar el bon inici d'ambdues categories; tenint en compte per una banda, la recent creació del Club, amb poc més d'un any des de la seva fundació, i d'altra banda, al fet de la formació i preparació tècnica de totes dues categories en escassos tres mesos i mig de temps.

A la prova cronometrada, veterans masculí van obtenir la setena posició d'un total de 12 equips participants el que els va permetre classificar-se per a la Final B. En aquesta mateixa prova, els sèniors van obtenir una cinquena posició d'un total d'11 equips participants classificant-se també en la Final B dins de la seva categoria.

Temps obtinguts prova cronometrada:

Veterans: 05:26,63 (1.000 m, 2 llargs de 500 m i 1 ciavoga)

Sèniors: 07:56,92 (1.500 m, 2 llargs de 750 m i 1 ciavoga)

A les Finals B, veterans va arribar en tercera posició, quedant en la setena plaça de la classificació general. Sèniors va obtenir la primera posició, quedant finalment, en la cinquena plaça en la classificació general.

Temps obtinguts Finals B:

Veterans: 05:44,20 (1.000 m, 4 llargs de 250 m i 3 ciavogues)

Sèniors: 07:56,92 (1.500 m, 6 llargs de 250 m i 5 ciavogues)

Diferents imatges de la regata (fotos: Antoni Font)

 

Comenta aquest article