Informació general

Inspeccions

La Policia Local inicia les inspeccions de la temporada d'estiu a locals de restauració i de venda de souvenirs

Per Redacció

Imatge de les inspeccions realitzades per la Policia Local de Cambrils, la Policia Nacional i Inspecció de Treball
Imatge de les inspeccions realitzades per la Policia Local de Cambrils, la Policia Nacional i Inspecció de Treball | Cedida

La Policia Local de Cambrils, la Policia Nacional i Inspecció de Treball van portar a terme, el passat 12 de juny, un dispositiu conjunt per conèixer la situació administrativa de diversos locals de restauració i venda de souvenirs. En el marc de l’operatiu, es van inspeccionar quatre establiments comercials i bars a Vilafortuny i al Cap de Sant Pere. En dos dels locals es va localitzat una gran quantitat de productes falsificats de marques comercials, motiu pel qual els responsables dels establiments estan investigats com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial. En l'àmbit administratiu, també es van detectar altres infraccions administratives que han de ser objecte de proposta per expedient sancionador.

Al llarg de l’estiu, i atesa la proliferació de negocis temporals que funcionaran únicament en els mesos estivals, s’ha acordat de realitzar altres serveis conjunts d’inspecció laboral i administrativa.

Inspeccions administratives i de treball

Per altra banda, el passat 24 de maig la Policia Local, el Cos Nacional de Policia de la comissaria de Reus i Inspecció de Treball de Tarragona van efectuar una sèrie d’inspeccions administratives i de treball en un total de vuit establiments de Cambrils. Es tractava d'un dispositiu conjunt dins el marc d'un Programa Operatiu Específic (POE), en locals oberts al públic, amb finalitat de prevenció, localització i control de persones relacionades amb la col·laboració de la immigració il·legal i amb l’explotació laboral.

Per part de la Policia Local, es van realitzar les corresponents inspeccions es van detectar diversos incompliments de la normativa específica com manca de documentació relacionada amb assegurances, o no ajustar-se l’activitat amb la llicència; ocupacions de via pública, repartiment de publicitat, entre altres infraccions.

Comenta aquest article