Societat

El Cagatió Popular de l'Agrupament Escolta Gent de Mar aplega 150 nens

Per Redacció



Nens fent cagar el tió al Parc del Pescador, diumenge passat
El passat diumenge, dejuni de Nadal, els nens i nenes cambrilencs van poder fer cagar el tió, en diferents punts del municipi. Un tractor que transportava el tió dalt d'un remolc, va fer un itinerari per tot el poble fent parada en quatre punts : la plaça del Setge, la plaça d'Espanya, el parc del Pescador i la plaça de l'Església de Sant Pere, punt on va finalitzar el recorregut.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Agrupament Escolta Gent de Mar. Tal i com explicava un dels membres de l'agrupament en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital -Ramon Canalda- l'activitat va tenir força bona rebuda entre els més petits i es calcula que hi van participar més de 150 nens.

80 quilos d'aliments

A banda de fer cagar el tió, la canalla que ho volia podia donar menjar al tió en cada una de les parades. L'objectiu era destinar el menjar recollit a Càrites. Tal i com explicava un dels membres de l'Agrupament -Ramón Canalda- l'activitat ha tingut força èxit ja que s'han recollit prop de 80 quilos d'aliments, entre arròs, llaunes o oli.





Comenta aquest article