Cultura

Música

La Cripta acull la 10a edició del Concert de Joves Intèrprets de l’Escola Municipal de Música

Per Josep Maria Ferrando

Foto de grup dels alumnes de l'Escola Municipal de Música que van oferir el concert, el passat diumenge
Foto de grup dels alumnes de l'Escola Municipal de Música que van oferir el concert, el passat diumenge | Josep Maria Ferrando

Com ja s’ha convertit en una tradició, la Cripta va acollir aquest passat diumenge al vespre la 10a edició del Concert de Joves Intèrprets amb alumnes de l’Escola Municipal de Música de Cambrils. Amb força públic i amb la presència dels seus professors, els alumnes que van protagonitzar el concert van poder experimentar l’emoció i la responsabilitat de poder actuar davant de públic en el millor espai per fer un concert com és la Cripta.

En total van ser deu alumnes de l’EMMC que van demostrar el seu incipient virtuosisme en diversos instruments: Arnau Pons amb el trombó; el trio Mariel Touzet, Eulàlia Canals i Aina Nolla amb la flauta travessera; Laura Girón amb la guitarra; Marina Villanueva amb el piano; de nou Eulàlia Canals amb la flauta travessera; Maria Costa amb la guitarra, Sofia Vilallonga amb el saxo; Marc Bernardó amb la trompeta i finalment Anna Costa acompanyada del professor Albert Carbonell, amb el violí. En diverses de les actuacions també hi va participar el professor Andrés Moya com a pianista acompanyant. Tot plegat una nova edició d’un concert que cada any serveix per presentar al públic la bona feina que porta endavant l’EMMC. Aquest concert, a més, ha significat la cloenda del cicle de Concerts de Primavera d’enguany.

Comenta aquest article

Galeries relacionades