Informació general

Un autobús s'encasta sota el pont de l'N-340 a l'avinguda d'Adelaida

Per Redacció

El passat dimarts, 19 de desembre, a la tarda, un autobús amb excés d'alçada va xocar contra la part inferior del pont de la carretera de l'N-340 a l'aviguda d'Adelaida, concretament contra la biga protectora. El conductor del vehicle, J.E.P., va desobeir un senyal de prohibició d'entrada a vehicles de més de 3,70 metres i va encastar-se contra l'estructura.

Una dotació de la Policia Local que estava regulant el trànsit a prop del passeig de La Salle va acudir immediatament al lloc. Juntament amb una altra dotació de bombers, van fer una primera inspecció de l'estat del pont i van comprovar que a simple vista no s'observaven danys d'importància que poguessin afectar la seguretat del pont; seguidament es va restaurar la normalitat circulatòria a la zona.

L'autocar va patir danys en la seva cobertura superior i en la maquinària de l'aire condicionat. Els agents van denunciar administrativament el conductor per una infracció greu al Reglament General de la Circulació.

Atrapats en un ascensor

Durant la jornada de dimecres, 20 de desembre, també es van produir diversos incidents. Al carrer del Doctor Fleming, cinc persones es van quedar atrapades en un ascensor. Al lloc hi va acudir una dotació de la Policia Local i una de bombers que van rescatar les persones atrapades. Posteriorment, es va comprovar que els fets van succeir per excés de càrrega en l'habitacle de l'ascensor.

Accident en cadena i bolcada

El mateix dimecres a la tarda, es va produir un accident en cadena, sense ferits, per no guardar la distància entre vehicles a l'avinguda d'Adelaida, prop del carrer de Pere Moretó; i un altre accident entorn les 21.30 hores, quan un vehicle va bolcar a la sortida de la via de connexió entre l'N-340 i el camí de la riera de Maspujols. En l'accident no es van produir ferits.

Comenta aquest article