Societat

Enologia

La cambrilenca Anna Rovira rep el premi «Elaboració impecable» dels premis de la DO Montsant

Per Redacció

Anna Rovira, al centre i acotxada, amb la resta de guardonats dels premis de la DO Montsant
Anna Rovira, al centre i acotxada, amb la resta de guardonats dels premis de la DO Montsant | Cedida

La cambrilenca Anna Rovira, enòloga i directora tècnica del celler de Capçanes, va ser guardonada amb el premi "Elaboració impecable" dins els premis que la DO Montsant, en la seva segona edició, va repartir en la gala celebrada al teatre L'Artesana de Falset, aquest passat divendres 7 de juny. A la gala, que va ser conduïda per la comunicadora i sumiller Meritxell Falgueras, s’hi van donar cita bona part dels viticultors i cellers que conformen la DO Montsant, a més dels membres de l’actual junta en funcions de la DO; Salvador Puig, director de l’INCAVI; representants de les institucions locals i agents del món del vi.

Anna Rovira va rebre el premi ex aequo amb Carles Escolar, enòleg del celler Masroig. A part d'aquest premi, se'n van repartir set mes. El premi Coneixement va ser, ex aequo, per Sergi del Amo i Montse Nadal; el premi Vinya-Viticultor va ser per a Vinyes Domènech; el premi Nas Montsant va ser per a Ramon Francàs; el premi Enoturisme va recaure en el celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant; el premi Vinoteca va ser per Aguiló Vinateria; el premi Comunicació va ser per a Jordi Alcover i Sílvia Naranjo de la Guia de vins de Catalunya i el premi Esperit DO Montsant va ser per al projecte Venus la Universal.

Anna Rovira continua, d'aquesta manera, acaparant reconeixements i guardons. Recordem que fa uns mesos va ser distingida com a Enòloga de l’Any 2019 per la prestigiosa revista alemanya Selection das Genuss Magazin.

Comenta aquest article