Tennis taula

Trajectòria imparable de la palista del CTT Cambrils, Renata Shypsha, aquesta temporada

Renata Shypsha, al centre de la imatge, en la primera posició del podi
Renata Shypsha, al centre de la imatge, en la primera posició del podi | Cedida
Excel·lent trajectòria de resultats de la palista del Club Tennis Taula Cambrils, Renata Shypsha, de 8 anys d'edat i alumna de l'escola Marinada. L'agost de l'any passat va guanyar el seu primer torneig –el Trofeu Ciutat de Cambrils– i, des d'aleshores fa podi en totes les competicions en les què hi participa. Aquesta temporada s'ha proclamat campiona provincial 2019 en la categoria benjamí femení –quedant invicta– en la competició disputada a Pira, el passat 4 de maig. Va quedar campiona de Catalunya escolar 2019, en la competició disputada a Reus el passat 25 de març, així com campiona de Catalunya en la categoria prebenjamí, a Valls el passat mes d'abril. També va assolir el subcampionat per parelles dobles en la categoria femenina en una categoria superior, a Valls, així com medalla de bronze al campionat de Catalunya en una categoria superior a la seva. Al campionat provincial –disputat a Tarragona–, la cambrilenca va quedar subcampiona provincial en la categoria benjamí femení i va assolir el quart lloc del Top català en la seva categoria que es va disputar a Les Borges Blanques el 14 de maig. El 21 de març, la palista del CTT Cambrils també va guanyar les Olimpíades escolar, seguint els passos de la seva predecessora Fiona Aimé també de l'escola Marinada.

Tanmateix, Renata Shypsha ha estat seleccionada per acudir al centre d'alt rendiment i tecnificació de Sant Cugat. A banda, els propers 29 i 30 de juny assumirà un repte major que serà el campionat d'Espanya en el què hi competiran més de 1.500 jugadors. La competició es disputarà a l'Anella olímpica de Tarragona.

El CTT Cambrils segueix amb la seva vessant de formació de jugadors de base. El club preveu organitzar un campus el proper mes d'agost, així com d'altres novetats formatives i lúdiques.

Diferents competicions en les què ha competit la palista del CTT Cambrils, Renata Shypsha