Esports

Vela

L'equip de vela accessible del CN Cambrils guanya el subcampionat de Catalunya Special Olympics a Blanes

Per Redacció

L’equip Club Nàutic Cambrils-Club Esportiu Alba de Reus va participar, el passat dissabte 8 de juny, al Campionat de Catalunya Special Olympics
L’equip Club Nàutic Cambrils-Club Esportiu Alba de Reus va participar, el passat dissabte 8 de juny, al Campionat de Catalunya Special Olympics | Cedida

L’equip Club Nàutic Cambrils-Club Esportiu Alba de Reus va participar, el passat dissabte 8 de juny, al Campionat de Catalunya Special Olympics organitzat pel Club Nàutic de Blanes. L’equip, format enguany, no podia estrenar-se millor en la competició i després d’una jornada amb unes duríssimes condicions de vent i amb ratxes de més de 20 nusos amb forta onada, tornava a terra en segona posició. Al Campionat de Catalunya Special Olympics, que compta amb el suport de la Federació Catalana de Vela i la Federació ACELL, hi van prendre part sis tripulacions de tot Catalunya. La tripulació del Club Nàutic Cambrils està formada per sis regatistes i navega amb raquero.

Després de l’experiència han vist recompensat el treball de mesos d’esforç i d’aprenentatge. L’equip del CNCB de vela accessible és possible gràcies a la col·laboració amb la Fundació Cruyff, la Fundació Obra Social La Caixa i el Club Esportiu Alba de Reus. Un projecte que ha agafat embranzida i que vol tenir continuïtat al llarg de l’estiu treballant de formar conjunta amb diferents batejos en família i noves sessions de vela inclusiva. Per aquest motiu, els regatistes reprendran els entrenaments al setembre i ja preparen una regata de cara la tardor al CNCB.

Extensa participació a l'Open Day de la Fundació Cruyff

Precisament divendres passat, el Club Nàutic Cambrils va participar un any més a l’Open Day de la Fundació Cruyff. A les instal·lacions de la platja de la Mar Bella de Barcelona i amb més de 700 nens i nenes, el CNCB hi va assistir amb el simulador d’Optimist per a que tots aquells que volguessin poguessin viure les sensacions de navegar. Una jornada molt especial en la qual tots els assistents gaudeixen de la diversió de l’esport.

La jornada esportiva va tenir lloc a Blanes

 

Comenta aquest article