Cultura

Música

Quatre alumnes de l'Escola Municipal de Música, premiats a un concurs de piano a 4 i 6 mans

Andreu Ballesté, Aaron Rigol, Matías Bolart i Àstrid González van aconseguir el 2n Premi de la categoria corresponent segons l’edat

Per Redacció

Imatge de grup dels alumnes guardonats al certamen
Imatge de grup dels alumnes guardonats al certamen | Cedida

Quatre alumnes del professor Eladi Dalmau de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) han estat premiats aquest juny al II Concurs de Piano a 4 i 6 mans per a joves intèrprets fins a 14 anys organitzat per l’Escola Estudi Musical 143 a Barcelona. En la categoria fins a 14 anys, Andreu Ballesté, Aaron Rigol i Matías Bolart –integrants del Trio Baribó– van aconseguir el 2n Premi. En la categoria fins a 11 anys, l’alumna de EMMC Àstrid González va obtenir el 2n Premi juntament una altra alumna del mateix professor a l’Escola Guillem Fortuny, Judith Veloso. Les dues xiquetes van participar juntes al concurs com a Duo Judistrid i van interpretar una peça a 4 mans. A més, les alumnes de l’Escola Guillem Fortuny Maria Arcas i Aina Cester, integrants del Duo Sol Daurat de piano a 4 mans, es van endur el 2n Premi de la categoria fins a 8 anys.

El concurs, que es va celebrar el passat 1 de juny, vol fomentar la pràctica de compartir una obra al mateix instrument entre els joves intèrprets. Es poden consultar els noms de tots els premiats clicant aquí.

Recentment, Àstrid González ja va guanyar el segon premi de la categoria infantil (fins a 11 anys) de la XIV edició del Concurs de Música de Cambra Higini Anglès de la Diputació de Tarragona.

Comenta aquest article