Informació general

Concentració

Concentració ciutadana, avui a les 20 hores a la plaça de la Vila, coincidint amb el final del judici als presos polítics

Per Redacció

Cartell de la concentració convocada per avui
Cartell de la concentració convocada per avui | Cedida

La ciutadania de Cambrils està convidada a participar en la concentració unitària convocada per l'ANC, Òmnium Cultural, Junts per Catalunya, ERC i la CUP amb el lema "Llibertat. L'autodeterminació és un dret" per exigir l'alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats, que es farà arreu del territori de manera descentralitzada a les places de totes les ciutats i pobles del país. L'hora fixada és a les vuit del vespre del dia que finalitzi el judici, que amb gran probabilitat serà avui, dimecres 12 de juny. A Cambrils, també convoquen Primàries i els CDR i el lloc triat per la concentració és la plaça de la Vila.

De totes maneres, el judici podria acabar demà i llavors la concentració es faria aquest dijous 13 de juny a la mateixa hora i al mateix lloc.

El final del judici

Està previst que aquesta tarda sigui el torn dels acusats, que tindran un últim torn de paraula. Només disposen de 15 minuts, el que fa pensar que a la nit el judici ja podrà quedar vist per sentència. 
 

Comenta aquest article