Societat

Premis

Revista Cambrils opta a un dels premis de les Petxines de la Informació que organitza el Col·legi de Periodistes

Per Redacció

Revista Cambrils porta més de 23 anys de presència a Internet
Revista Cambrils porta més de 23 anys de presència a Internet | Redacció

Revista Cambrils opta a la Petxina Km 0, un dels premis de la Festa de les Petxines de la Informació que es lliuraran el proper 20 de juny al Teatret del Serrallo de Tarragona. La Festa de les Petxines de la Informació, que enguany arriba a la 27a edició, l'organitza la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes. La categoria de Petxina Km 0 és el segon any que es convoca i és a la que opta Revista Cambrils, "per mantenir la publicació en paper després de 66 anys d’història i ser pionera en presència a la xarxa, que es remunta a l’any 1996", segons s'ha avançat en el comunicat de premsa referent als premis. Juntament a Revista Cambrils també opten a aquest premi el mensual riudomenc L'Om i RTV El Vendrell. La junta de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes és qui ha proposat els candidats i seran els col·legiats qui decidiran el guanyador in situ, el proper 20 de juny, al Teatret del Serrallo.

Al mateix temps, també es votaran les altres dues categories tradicionals, la de la Petxina Oberta, que distingeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes. Els candidats d'aquest guardó, enguany, són el gabinet de comunicació del Servei Català de Trànsit, el gabinet de comunicació del Club de Futbol Reus Deportiu i el Concurs de Castells. Pel que fa a la Petxina Tancada, que distingeix la font informativa que, pel seu hermetisme i poca accessibilitat, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació, estan nominats la Confraria de Pescadors de Tarragona, el Monestir de Poblet i l'ex-alcalde de Vila-seca, Josep Poblet.

Durant la festa també s’atorgarà, per decisió de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i al marge de les votacions, la Petxina Daurada a un periodista vinculat al territori en senyal de reconeixement a la seva trajectòria professional. Enguany, les Petxines es dediquen al col·legiat Xavier Zaragoza, que ens va deixar el passat mes de maig a l’edat de 34 anys.

Comenta aquest article