Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

CUP Cambrils: «Continuarem donant veu i defensant els drets de totes des del carrer»

La CUP ha emès un comunicat en el que afirmen que continuaran treballant per consolidar "aquest projecte rupturista a Cambrils"

Per Redacció

Imatge d'una assemblea oberta de la CUP, el passat mes de febrer
Imatge d'una assemblea oberta de la CUP, el passat mes de febrer | Lluís Rovira i Barenys

La CUP Cambrils ha emès un comunicat en el que agraeix els vots aconseguits en les passades eleccions municipals i assegura que el projecte de la CUP a Cambrils tira endavant i anima a la gent a participar del projecte, de les assemblees i dels grups de treball.

El comunicat diu el següent:

516 gràcies! Seguim

Des de la CUP Cambrils volem agrair la confiança dels 516 votants que ens han fet costat en aquestes eleccions municipals, així com a totes les persones que han treballat i continuen treballant colze a colze amb naltros per consolidar aquest projecte rupturista a Cambrils. Estem contentes, perquè som un grup cohesionat, fort i cada cop en som més. Per tot això, gràcies!
Malgrat no haver obtingut representació dins el consistori en aquesta legislatura, continuarem donant veu i defensant els drets de totes des del carrer. Ara ens toca reflexionar i ser crítiques, però com ja hem dit, hem vingut per quedar-nos i seguirem treballant, sempre al costat del poble.

L'Esquerra Independentista, que es defineix i actua com a socialista, feminista i transformadora acaba d’aterrar als carrers de Cambrils i la nostra feina tot just ara comença. Per això volem animar a tota la gent que ens ha fet costat, a participar del projecte, de les assemblees, dels grups de treball... Som aquí perquè treballem i lluitem per les classes populars i la igualtat, per defensar els nostres drets civils, polítics i socials, pel dret a l’autodeterminació i per la defensa del territori.
Aprofitem per felicitar ERC Cambrils, les clares guanyadores d’aquestes eleccions. Esperem que estiguin a l’alçada de l’1 d’octubre, del què el poble els demana, que apostin per fer polítiques socials i per davant de tot, que treballin per la gent de Cambrils. Com ja vam dir al debat i vam insistir a les xarxes socials, seguim pressionant a tots els partits que s’han presentat es presentaven a les eleccions municipals, tan als que han tret representació com als que no, a fer un primer exercici de transparència i fer pública la despesa de la campanya electoral. Ja que de moment, la majoria no ho han fet.
Organitzem-nos, construïm des d'ara mateix l'alternativa!

Comenta aquest article