Cultura

Biblioteca

La Biblioteca se suma a la Setmana de la Natura

Per Redacció

Durant aquesta setmana, la Biblioteca ha posa en un lloc destacat un conjunt de títols relacionats amb la natura i el medi ambient
Durant aquesta setmana, la Biblioteca ha posa en un lloc destacat un conjunt de títols relacionats amb la natura i el medi ambient | Cedida

La Biblioteca Josep Salceda i Castells s'ha adherit a la Setmana de la Natura. La proposta compta amb la participació de diverses biblioteques de Catalunya i es pot conèixer en aquest pàgina web: www.setmananatura.cat. De l'1 al 9 de juny, la Biblioteca de Cambrils ha posat en un lloc destacat un conjunt de títols relacionats amb la natura i el medi ambient, que es poden consultar i prendre en préstec. Es poden trobar a la planta baixa i a la zona del taulell de préstec.

La Biblioteca també ha dedicat l'activitat Bibliopinta a la celebració del Dia mundial del medi ambient aquest passat 5 de juny. Els infants i les famílies van pintar dibuixos relacionats amb l'esmentada temàtica i totes les persones participants van rebre com a obsequi un braçalet. A més, des de la Biblioteca es convida a tothom a participar al concurs #LlegeixNatura publicant a Instagram una foto o enviant-la a info@setmananatura.cat. Hi ha premis molt interessants.

A partir del 25 de juny fins el 6 de setembre, la Biblioteca Josep Salceda i Castells farà horari d'estiu i obrirà de dilluns a divendres de les 9 a les 14:30 hores. El servei estarà tancat els dissabte 24 de juny i 15 d'agost i els dies 9, 10 i 11 de setembre.

 

 

Comenta aquest article