Informació general

Canal Reus TV emetrà per Sant Esteve el reportatge "Revista Cambrils. 50 anys pàgina pàgina"

Per Redacció

El dia 26 de desembre, Sant Esteve, a les 3 de la tarda, Canal Reus Televisió emetrà el reportatge Revista Cambrils. 50 anys pàgina a pàgina editat pel departament d'audiovisuals de Revista Cambrils per commemorar els 50 anys de vida de la publicació. Aquest reportatge audiovisual es va editar en format DVD i es va repartir entre els subscriptors de Revista Cambrils el passat mes de juny.

Ara fa dos anys, el 8 de desembre de 2004, Canal Reus TV ja va emetre el reportatge La força d'una rierada, editat per Revista Cambrils Audiovisuals dos mesos abans. Recordem que aquest reportatge va ser guardonat, l'octubre de 2005, amb el premi de Comunicació Ciutat de Tarragona.

Ara, a l'igual que ara fa dos anys, Canal Reus TV s'ha mostrat interessat en emetre aquest reportatge elaborat per Revista Cambrils Audiovisuals i les dues parts han arribat a un acord per a la seva emissió.

El documental

Revista Cambrils va néixer l’any 1953 i l’any 2003 va celebrar el seu cinquantè aniversari. Entre els actes d’aquesta commemoració es va realitzar una exposició de la publicació i a rel d’aquesta es va pensar en l’edició d’un documental que expliqués l’evolució de la Revista. A través dels directors que han anat al davant de la publicació en les diferents etapes i de diferents protagonistes dels canvis i creixement de Revista Cambrils, es relata, en primera persona, els sentiments personals, les notícies més destacades i la trajectòria d’aquest mitjà de comunicació i el que significa per a la ciutat on ha crescut.

Comenta aquest article