Societat

Loteria

El sorteig de l'Eurojackpot de l'ONCE reparteix un premi de 4.625 euros a Cambrils

Per Redacció

Imatge promocional del sorteig Eurojackpot de l'ONCE
Imatge promocional del sorteig Eurojackpot de l'ONCE | Cedida

L’ONCE ha repartit un premi de 4.625,10 euros a Cambrils al sorteig de l’Eurojackpot del divendres 31 de juny (www.juegosonce.es). Josep Rovira –agent venedor de l'ONCE–, és qui ha portat la sort a Cambrils des del punt de venda ubicat a la plaça d'Aragó, on va vendre la butlleta de l’Eurojackpot amb un premi de quarta categoria (4 encerts + 2 sol) premiada amb 4.625,10 euros.

Cambrils pertany a l’agència de l’ONCE a Reus, que presta serveis personalitzats a 430 afiliats i compta amb 77 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. Enguany, l’ONCE ja ha repartit 48 milions d’euros en premis a Catalunya.

Eurojackpot, la lotto d'Europa

L’Eurojackpot es comercialitza simultàniament a Espanya i a altres 17 països de l'espai econòmic europeu com Alemanya, Finlàndia, Dinamarca, Eslovènia, Itàlia, Països Baixos, Estònia, Croàcia, Islàndia, Letònia, Lituània, Noruega, Suècia, República Txeca, Hongria, Eslovàquia i Polònia. Consisteix en encertar 5 números de 50 números possibles i dos sols d'entre 10 sols. El sorteig de l’Eurojackpot se celebra tots els divendres a Hèlsinki.

L’Eurojackpot, com la resta de productes de joc de l'ONCE, es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es i establiments autoritzats. A Catalunya, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors.

Comenta aquest article