Esports

Vela

L'equip G2 d'Optimist del Club Nàutic Cambrils, campió de Catalunya per equips per tercer any consecutiu

L'equip G1 del club cambrilenc va quedar classificat en la tercera posició

Per Redacció

Regatistes d'Optimist del CN Cambrils
Regatistes d'Optimist del CN Cambrils | Cedida

Metodologia, itineraris esportius i formació en valors agafen la seva màxima expressió amb els resultats obtinguts pels regatistes del Club Nàutic Cambrils al Campionat de Catalunya d'Optimist G1 i G2 per equips celebrat a Vilassar de Mar aquest passat cap de setmana. Van ser dues jornades intenses on els de Cambrils tenien regatistes a tots dos grups i, els resultats van ser d'allò més satisfactoris. Els components de G1 s’enduien el bronze, aconseguint així el seu millor resultat des del 2013. En G2 no podien estar més contents, celebrant la primera posició per tercer any consecutiu.

Amb unes bones condicions meteorològiques per navegar tots dos dies, es va completar el quadre de competició sense inconvenients. Hi competien set equips a G1 i 5 a G2, cadascun dels quals estava compost per cinc regatistes. De Cambrils, en G1 hi prenien part Santi Alberto, Natalia Garcia, Joan Fargas, Ricardo De March i Iker Múgica. En G2 van ser Mar Fernández, Miguel Garcia, Guillem Mateu, Ariadna Ferrer i Joan Domingo. Els tècnics van ser Oriol Oliva i Leandre Garcia.

Dissabte es van fer les regates eliminatòries, mentre que diumenge es van celebrar les finals, a les quals van accedir els dos equips del Club Nàutic Cambrils. Finalment, els dos grups pujaven al pòdium. Amb aquests resultats, els regatistes d’Optimist del Club tanquen una brillant temporada. Ara els hi queda entrenar durant l’estiu per afrontar la nova temporada, que arrencarà al setembre.

Comenta aquest article