Atletisme

Els atletes Maria Taggi i Roger Baiges competeixen a la fase final del campionat de Catalunya s-16

Per Pere Ferrando

L'atleta Maria Taggi en tercera posició
L'atleta Maria Taggi en tercera posició | Cedida

El passat 25 de maig es va disputar la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya S-16 a l'estadi d'atletisme de Mollet del Vallès. Es tracta d’una competició on l’objectiu principal és quedar classificat entre els 16 primers, fet que dóna accés a participar a la Fase Final on es decideixen els medallistes del Campionats. Per part del Club Atletisme Cambrils tres van ser els atletes que havien assolit la marca mínima de participació. Dissortadament només van participar dos, donat que l'Astrid Arias no va poder competir per malaltia. Una atleta que la temporada passada havia assolit el bronze als 80 m.ll.

Els dos atletes participants, la Maria Taggi i el Roger Baiges, van tenir un rendiment excel·lent. Van accedir a la Fase Final millorant notablement les seves marques personals i, en el cas de la Maria, guanyant la cursa de forma clara i nítida i batent el Rècord de Cambrils de la categoria.

• MARIA TAGGI 3.000 m.ll. 11'11"08 RC 1a Q

Va guanyar la cursa amb un canvi a manca de 800 metres per arribar a meta, que va deixar

sense capacitat de reacció a la 2a classificada. Ambdues anaven escapades des del primer

quilòmetre.

• ROGER BAIGES 100 m.tanques. 16"35 MMP 14è Q

Va assolir la 2a posició de la 4a sèrie, millorant la seva marca personal en més d'un segon

MMP : Millor Marca Personal

RC : Rècord de Cambrils

Q : Qualificat per a participar a la Fase Final

La Fase Final es disputarà el diumenge 23 de juny a Lleida.