Cultura

Música

La cambrilenca Irene Colmenero treu el seu primer single «Mariposas»

Per Patrícia Muñoz

Imatge del primer single d'Irene Colmenero
Imatge del primer single d'Irene Colmenero | Cedida

La cambrilenca Irene Colmenero, que va participar al concurs televisiu ‘La Voz Kids’, acaba de treure el seu primer single. Es tracta de "Mariposas", que ha sortit aquesta mitjanit i està disponible a totes les plataformes digitals –com Amazon, YouTube, Spotify o iTunes– (pots fer clic aquí per escoltar-lo). 

"Mariposas" és un tema compost per Colmenero, de només 17 anys. La productora Kyoko es va posar en contacte amb ella perquè, segons ha explicat la xiqueta cambrilenca a revistacambrils.cat, l’empresa està "començant" i van oferir-li poder treballar amb ella. A partir d’aquí, Colmenero els va presentar tots els seus temes –d’entre els quals ‘Mariposas’ n’és un–. "Aquest single ha estat compost per mi. De fet, és la cançó que a les ‘audicions a cegues’ de La Voz Kids vaig cantar una mica, just després de ser escollida per Antonio Orozco. Em van demanar si podia cantar alguna cançó meva. I, finalment, ha estat produïda". 

Colmenero es mostra "emocionada" i "amb ganes que la gent en pugui gaudir". Els seus plans de futur es basen en seguir estudiant música i poder dedicar-s’hi. 

El significat de ‘Mariposas’ 

“Moltes vegades la vida, per diferent motius, ens posa en situacions que no ens deixen ser lliures o no tot el que voldríem. Considero que, per ser lliure i volar, tan sols necessitem ales, trencar les gàbies que ens ho impedeixen i ser qui volem ser. I no deixar que ningú mani sobre nosaltres, sobre les nostres decisions ni sobre la nostra llibertat, perquè no hi ha cadenes que ens impedeixin res". Colmenero identifica una papallona amb un animal lliure que passa moltes fases vitals i, al final, es transforma. Passa d’un capoll a poder volar, cada vegada més lliure.

Comenta aquest article