Futbol sala

El Mediterrani acomiada la temporada amb victòria

El Mediterrani va derrotar el Maristes Montserrat Lleida, aquest passat dissabte a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala               Divisió d'Honor Catalana               Grup 3

CFS Mediterrani 6 - Maristes Montserrat Lleida 2

Els primers minuts del partit van ser de domini claríssim del Mediterrani, que en tan sols 3 minuts ja manava 2 a 0 en el marcador i que, a més, va disposar de diverses ocasions per augmentar aquest avantatge. Però res més lluny de la realitat. L’equip va entrar en una fase de joc avorrit, sense control del partit i regalant ocasions als visitants, que van retallar distàncies al minut 8 de la primera meitat. Amb el 2 a 1 s’arribava al descans.

Al primer minut de la segona part, el Maristes feien l’empat a 2, i el joc del Mediterrani seguia sense ser fluït fins que, al minut 28, Marc Brull feia el 3 a 2 que enfonsava els ànims del lleidatans. Poc després, al minut 35 va venir el 4 a 2, a càrrec de Plaza i dos gols més de doble penal, els primers de la temporada, al minut 39, situaven el definitiu 6 a 2. Cal destacar el gol del Gerard Beas, jugador cambrilenc de categoria juvenil que feia el seu debut amb el primer equip.

El Mediterrani ha acabat la temporada en setena posició d'un grup de 14 equips. L’equip cambrilenc tancarà la temporada, avui, amb un últim entrenament. El Mediterrani vol agrair l'escalf dels aficionats a la grada, durant tota la temporada.