Esports

Trial

Cambrils acollirà, aquest cap de setmana, els «Dos Dies de Trial»

Per Berta Ruiz

Presentació de la prova de trial, ahir al matí. D'esquerra a dreta: Josep M. Vallès, Camí Mendoza i Esteve Solana
Presentació de la prova de trial, ahir al matí. D'esquerra a dreta: Josep M. Vallès, Camí Mendoza i Esteve Solana | Berta Ruiz

Cambrils acollirà, aquest cap de setmana 1 i 2 de juny, una nova prova de trial. Concretament, seran els "Dos dies Trial Cambrils", que també forma part del Trofeu Montesa. Ahir al matí tenia lloc la roda de premsa de presentació de la prova a càrrec de l'alcaldessa –Camí Mendoza–, el regidor d'Esports –Josep M. Vallès– i el president del Moto Club Cambrils, Esteve Solana. Aquesta prova està organitzada pel Motocat i el Motoclub Cambrils, amb la col·laboració dels ajuntaments de Cambrils, Mont-Roig del Camp i Vilanova d’Escornalbou.

La prova de trial comptarà amb prop d'un centenar de pilots que hauran de superar un recorregut de 40 quilòmetres. La sortida tindrà lloc des de Cambrils i passarà per diferents camins, lleres de rieres i barrancs com el barranc de la Mare de Déu del Camí, la riera de Riudecanyes, el barranc de Rifà o fins arribar a l'ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig, així com passant pel terme municipal de Vilanova d'Escornalbou. Hi haurà una vintena de zones repartides per a tots els nivells i diversos punts d'avituallament.S'establiran diferents nivells: Groc (nivell usuari bàsic / clàssiques), Verd (nivell usuari / clàssiques), Blau (nivell avançat bàsic) i Vermell (Nivell expert). Al terme municipal cambrilenc, s'ubicaran dos punts en els què el públic podrà veure les habilitats dels motoristes. Seran a la riera d'Alforja –a l'alçada del pont de Nou Cambrils i a tocar de la Fira– i també a la desembocadura de la riera d'Alforja. El paddock –espai d'aparcament i sortida de les motos– estarà ubicat al pàrquing de l'Ateneu Juvenil.

A més del campionat, durant el cap de setmana també es podrà visitar una exposició de motos a la 62a Fira Multisectorial de Cambrils. A la Torre del Llimó hi haurà una mostra de diferents motos de les marques Montesa, Bultaco i Ossa dels anys 50 i 60.

Comenta aquest article