Societat

Gastronomia

Arriba la nova cervesa artesana La Cambrilenca de la mà del cambrilenc Josep M. Gavaldà

Per Redacció

Imatge promocional de la cervesa La Cambrilenca
Imatge promocional de la cervesa La Cambrilenca | Cedida

El cambrilenc Josep M. Gavaldà Llaveria que, des de fa 4 anys, es dedica al món de la cervesa artesana n'ha elaborat una que du el nom de La Cambrilenca. Segons ha explicat Gavaldà "vag tenir la idea d'elaborar una cervesa exclusiva per Cambrils perquè combinés amb l'excel·lent gastronomia local i, per fer la recepta ens vam inspirar en els productes típics de Cambrils i que maridés amb el peix. Juntament amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors, l'Ajuntament de Cambrils i el gremi de restauradors podem arribar a aconseguir un producte típic del nostre poble". 

La cervesa La Cambrilenca està elaborada per maridar bé amb peix, marisc i formatge. Té un estil anomenat Fruit Wheat Ale (cervesa de blat), amb una escuma blanca i consistent en copa. A l'olfacte és un conjunt cítric marcat per la pell de taronja, amb aromes al cereal i a flors. En boca la sensació és molt refrescant, lleugera i afruitada. Pel que fa a la seva composició conté: aigua, malt d’ordi, blat, llúpols, coriandre, pell de taronja i llevat

La cervesa La Cambrilenca es presentarà oficialment el diumenge 2 de juny, a les 12 hores a la Torre del Llimó. Durant els dies de la Fira estarà present dins de l'espai de la Fira de Cervesa Artesana Carpe Birrem; un espai de zona gastronòmica, food trucks, pícnic, tastets i begudes.

 

Comenta aquest article