Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Formació

L'Escola de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obrirà la preinscripció aquest proper dilluns

Fins al 14 de juny, els alumnes de nou ingrés podran presentar les sol·licituds al mateix centre d’ensenyament

Per Redacció

Imatge d'una classe a l'Escola de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Imatge d'una classe a l'Escola de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

El període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per als alumnes de nou ingrés, per al curs 2019/20, començarà el proper dilluns 3 de juny i finalitzarà el divendres 14 de juny. Fins aleshores, les persones interessades a apuntar-se als estudis reglats i no reglats que ofereix o a formar part d’algun dels seus grups instrumentals, poden presentar les seves sol·licituds de les 11 a les 14 h, a aquest centre d’ensenyament musical, ubicat al carrer Alamanda número 3 de l’Hospitalet de l’Infant.

Per fer qualsevol consulta, poden adreçar-se també a l’Escola de Música (telèfon: 977 82 37 14; i correu electrònic: escolademusica@vandellos-hospitalet.cat.

A l’Escola s’hi brinda l’oportunitat d’aprendre a tocar un total de 15 instruments (acordió, bombardí, clarinet, flauta, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, percussió, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, violí i violoncel); i també de fer cant. Els grups instrumentals que actualment hi existeixen són: els grups d’acordions, de guitarres de percussió i de piano; les bandes infantil i juvenil; les orquestres infantil i juvenil; el combo i el cor jove.

Per donar suport a les famílies que es troben en situació econòmica desfavorida, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant té un programa de beques, perquè els nens i nenes empadronats al municipi puguin assistir a l’Escola Municipal de Música.

Més informació, en la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat