Esports

Rem

Multitudinària participació del Club Rem Cambrils a «La Musclada 2019»

Per Redacció

Un moment de la regata disputada en aigües ebrenques
Un moment de la regata disputada en aigües ebrenques | Antoni Font

Amb la participació d'un total de 35 socis vogadors, acompanyats de familiars i amics, el Club Rem Cambrils va destacar per ser el club de rem amb major participació a La Musclada 2019, en aquest popular esdeveniment que va tenir lloc el passat 25 de maig. D'igual forma que en l'edició anterior, el Club Rem Cambrils va poder comptar –com a suport logístic– del veler “VentdeGrop”; un Bavaria de 32 peus d’eslora, (10 m) novament capitanejat per Emilio Albalat. L’ús d’aquest veler va permetre la participació de tots i cadascun dels vogadors facilitant el relleu de la tripulació a mig trajecte.

Organitzada per l'Associació Esportiva Vogadors de Calafell, “La Musclada” és una sortida lúdica-festiva que transcorre per part del Parc Natural del Delta de l'Ebre. Com ja és tradicional, la sortida de les embarcacions té lloc des de la Platja del Trabucador, punt des d’on se surt vogant rumb a una antiga musclera reconvertida en restaurant i ubicada a la nomenada com “la punta del galatxo”. El trajecte contempla una distància d'unes 7,6 milles nàutiques (14 Km) a través d'un espectacular paisatge marítim.

Aquest any, hi van participar un total de cinc clubs: Associació Esportiva Vogadors de Calafell, Club Rem Arenys, Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, Reial Club Nàutic de Tarragona i el Club Rem Cambrils.

A l'arribada de les embarcacions al restaurant, i després d'un merescut descans, es va celebrar un dinar amb la totalitat dels vogadors participants, familiars i amics, degustant i gaudint de la gastronomia local envoltats de tranquil·litat i naturalesa enmig del mar. Un cop finalitzat el dinar, es va sortir de nou rumb al port de Sant Carles de la Ràpita, amb un trajecte de 4,3 milles nàutiques (8 Km) on es va posar punt i final a una magnífica jornada.

Diferents imatges de la jornada de Rem Cambrils (fotos: Antoni Font)

 

Comenta aquest article