Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

PSC Cambrils: «Sembla que han perdut les formes, uns per conservar la cadira i d'altres per aconseguir seure-hi després de 12 anys»

Per Redacció

Imatge d'arxiu dels tres regidors socialistes, Ana López, Josep M. Vallès i Yolanda Quílez, durant aquest mandat
Imatge d'arxiu dels tres regidors socialistes, Ana López, Josep M. Vallès i Yolanda Quílez, durant aquest mandat | Lluís Rovira i Barenys

El PSC de Cambrils ha emès un comunicat després de fer-se públic el nou pacte de govern municipal a l'Ajuntament de Cambrils. Segons el text, "des del Partit Socialista de Cambrils volem fer un seguit d'apreciacions respecte del pacte de govern anunciat aquest matí entre les forces d'ERC, Junts per Cambrils i el Nou Moviment Ciutadà. Més enllà del pacte perfectament democràtic –perquè així ho permet l'aritmètica política–, voldríem mostrar la nostra preocupació pel futur d'un acord d'aquesta naturalesa en el que ja s'ha dit que posarà el país per davant del municipi. Per tant, estem davant d'un acord que no és programàtic. Un acord que no té en ment el benefici col·lectiu de la ciutadania, posant per davant a les persones. Sí que és cert que és un pacte que donarà estabilitat al govern però restarà possibilitat de marcar el rumb que necessita Cambrils".

Des del PSC han expressat "la nostra preocupació perquè a partir d'ara el nostre ajuntament, la nostra ciutat turística, posi per davant les banderes per damunt de la neutralitat institucional la qual en aquest mandat ens hem encarregat de mantenir, no sense dificultats. Episodis de supremacisme poden fer que Cambrils se'n ressenti. Lamentem també les formes. I molt. Aquestes darreres 24 hores no ens hem amagat. Hem estat parlant amb altres partits amb representació després de les eleccions per poder formar una alternativa sòlida i ho hem fet amb llum i taquígrafs. L'elegància a l'hora d'establir unes normes de negociació formen part també del desitjable en política per no caure més en el descrèdit. Però bé, sembla que han perdut les formes, uns per conservar la cadira i d'altres per aconseguir seure-hi després de 12 anys".

A partir d’ara, "des del PSC farem una oposició responsable, una oposició neta i constructiva amb ànim de fiscalitzar l’acció de govern i vetllar pels interessos de Cambrils. Tenim per davant molta feina i que ningú dubti que estarem a l’administració local per fer valdre els interessos de la ciutadania. Finalment, desitjar molts encerts al govern en benefici de Cambrils".