Cultura

Concert

La Cripta acull un concert amb corals infantils de Cambrils, Tarragona i Torredembarra

Per Redacció

Actuació conjunta de la coral de mitjans i grans de la Coral Xaloc i la Coral Verge del Camí
Actuació conjunta de la coral de mitjans i grans de la Coral Xaloc i la Coral Verge del Camí | Lluís Rovira i Barenys

Sota el nom de Trobada de Corals Infantils, la Cripta de l'Ermita va acollir, aquest passat dissabte, el concert que van oferir tres formacions, la Coral Infantil Verge del Camí, com a amfitrions, i les corals Xaloc de Torredembarra i Rossinyols, de Tarragona. El concert, a més, s'emmarcava en el 25è aniversari de la Coral Infantil Verge del Camí.

El concert el van iniciar els més petits de les tres formacions i de manera successiva van anar actuant els mitjans i els més grans, que són els qui van cloure el concert amb una darrera cançó, Scoo be doo song, acompanyada pel públic present a la Cripta i que es va repetir amb tothom dempeus. La direcció dels diferents cors va anar a càrrec d'Esperanza Miguel, directora de la Coral Infantil Verge del Camí, i de Siscu Aguilera, de la coral Xaloc, amb l'acompanyament al piano de Marina Ciuró. El concert de la Trobada de Corals Infantils estava emmarcat dins el cicle de Concerts de Primavera que organitza la Coral Verge del Camí, conjuntament amb l'àrea de Cultura de l'Ajuntament. El proper concert d'aquest cicle tindrà lloc el dissabte 16 de juny i serà la 10a edició de Joves Intèrprets a la Cripta.

Actuació conjunta de la coral de petits de la Coral Xaloc de Torredembarra, Coral Rossinyols de Tarragona i Coral infantil Verge del Camí de Cambrils
Actuació de la coral de mitjans i grans de la Coral Xaloc de Torredembarra
Actuació de la coral de mitjans i grans de la Coral Verge del Camí de Cambrils

 

Comenta aquest article